Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

fredag 6 maj 2011

Träning, fotograf etc på Hundia och lokalderby på Borens IP

Haft fullt upp idag!
Vaknade "tidigt", bloggade, kom på att jag hade galet tråkigt så jag packade träningsväskan och åkte iväg. Så det blev 3 km på löparbandet och sen styrka idag igen. Träningsvärk lindras bra med träning...! :)

Sen hem och vänta på att klockan blev 15 så jag kunde åka till Hundia. Vi hade ju något av ett event idag. En fotograf på plats, jag skulle prata lite om massage, Pirre skulle visa butiken lite sådär i största allmänhet. Och jag slutar aldrig fascineras av folks flock-känsla... Först kommer ingen, sen kommer 5 på en gång så det blir "fullt hus", sen kommer ingen, sen kommer nästa grupp på 4-5 pers. Och helt oberoende av varandra!! Vart man än kommer så är det exakt samma sak! Men men, huvudsaken är ju att det kommer folk! :)
Och nog för vi annonserad om husdjursfotografering, men något vi inte väntat oss var....en hamster!! :) En liten gullig guldhamster som ville bli fotograferad ihop med sina små-hussar :) Det var rätt fränt faktiskt! :)
Annars var det bara hundar som poserade. Jag fick klämma lite på Evas mysiga Tessy och det fick fotografen syn på, så då ville han ha bilder på det... "Du ser inte så avslappnad ut...?". Nämen ÅFAN. Hör inte till vardagligheterna att posera sådär ju, och att dessutom försöka hålla ordning på en bångstyrig hund :) Men det blev faktiskt några hyffsade bilder ändå tillslut!
Sen kom mor och far med Elliot. Och han pjoskade... Han satt fint på pallen och så, men la öronen bakåt och såg ut som "Det är faktiskt mest synd om mig i hela världen...!". Men jag tror det blev ett par bra bilder även på honom. Och av 20-30 bilder så bör ju i alla fall någon bli bra :) Blir kul att se bilderna när de kommer sen!

När vi stängde kl 19 så åkte jag ner till Borens IP och tittade på lokalderbyt mellan Boren och LSW.

Och så här många har det nog knappt varit på "läktaren" sen damlaget gick upp i div 1 i mitten av 90-talet :)
230 betalande, om jag inte minns helt fel! Och uj, i den där backen har man sprungit och fått blodsmak i munnen många gånger, nostalgi nostalgi...! :)

Sammandrabbningen sluttade 3-3 så det var väl rättvist och bra :) Och kallt blev det framåt slutet så det var bra gött att få sätta sig i bilen sen...!

Sen har det inte varit mer än tv och dator och nu ska jag krypa till kojs. Spinning imorrn bitti...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar