Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

tisdag 3 maj 2011

Dag 22 - Låtar jag lyssnar på när jag är glad, ledsen, uttråkad, uppspelt och arg

Laddar upp med YouTube och försöker att inte göra detta till det längsta inlägget ever... För det är fasen inte lätt, samma låt kan ju stå för helt olika känslor.

Ska väl försöka hålla mig till en av varje i alla fall.

Glad:

Sommar, sol och värme - det gör i alla fall mig glad! I alla fall för det mesta. Och detta är en typisk soft sommarlåt, funkar utmärkt att lyssna på när man ligger i gräset och gör absolut ingenting. Sen förknippar jag den här låten med Gran Canaria, och när man tänker tillbaka dit kan man inte bli annat än glad! Hoppas verkligen på en sväng dit ner i höst igen!

Ledsen:

Minns det gräsligt väl... Satt i bilen på väg hem från "nånstans", mådde oförskämt bra, trodde livet var på väg att ordna sig. Men sen kom käftsmäll på käftsmäll inom en väldigt kort tid och jag hamnade längre ner än vad jag någonsin varit. Idag har jag hämtat mig och kommit över det mesta, men visst skruvar det lite i magen varje gång jag hör låten.

Uttråkad:

När jag är uttråkad stoppar jag pluggarna i öronen och drar igång min Winamp-spellista som jag har i telefonen och detta är listans första låt. Så enkelt var det...! :)

Uppspelt:

Har ingen bra förklaring till den egentligen men det bara dök upp. Lyssna på en låt som gör det svårt att sitta still när man har svårt att sitta still, är väl fullt logiskt?? :) Sånt här lyssnar jag ofta på i bilen, det är sådär att rekommendera, man får hålla extra koll på hur långt ner gaspedalen är... :)

Arg:

Nåt liknande detta så högt som möjligt, sen orkar man inte vara arg längre! :) Men det får fasen inte vara "hårdare" än detta, då får man ju hjärtklappning och epilepsianfall istället. Jag vet, jag är en vekling...! :)


Vilken löjlig lista det blev känner jag, men fantasin är väl inte riktigt på topp idag :) Och det visar väl i alla fall lite vad jag roar mig med vid vissa stämningslägen.

Sen blir det en liten bonus. Andreas Wistrand och i slutet även Andreas Karlsson på "Cinderella" 24-25/4. Och det är inte jag som filmar, den uppmärksamma kan t.o.m se familjen Andersson/Forsberg skymta förbi emellanåt :) För att höra syrran och undertecknad tjoa behöver man inte ens vara uppmärksam... Stundtals riktigt imponerande allsång faktiskt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar