Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

måndag 30 maj 2011

Nyckel-trassel, "ny" blogg och reklam-funderingar och möte med AF imorrn

Vaknade skapligt tidigt idag också. Solen låg på och Fredrik som är förkyld låg och snarkade och snorade och allt vad han styrde med så jag gick upp. Blev rastlös idag igen när solen sken ute och jag tänkte först åka och träna, men näe, har fortfarande inte minsta lust med det! :( Men jag gick ut i alla fall. Och jag hann inte mycket längre än utanför porten så ringde Johan, Hundia-Pirres käraste, och de hade fortfarande visst nyckel-trassel så jag träffade honom på stan och så styrde vi upp det. Tur man bor nära stan och nu ska vi väl hoppas att allt är i sin ordning igen! :) Gick en bit till sen men jisses vad det blåste!!
Kom hem mest för att bara vända, Fredrik hade hittat ur sängen och var hungrig, så det blev en macka på stan :)

Och det var väl ungefär vår dag. Jag har suttit vid datorn och lyckades fastna i en av "stor-bloggarna". Helt klart så finns det mer och mindre begåvade människor vad gäller att skriva. Dock förstår jag inte riktigt hur man kan plocka ut 17-18.000 i månaden på att "bara" skriva... Men visst, det är väl reklam och sponsring och en massa sånt. Företagen verkar göra precis vad som helst bara de får synas. Fast det förvånar mig lite att de inte verkar kolla upp nåt närmare vad det är för folk de väljer för att marknadsföra produkter. Visst, "All reklam är bra reklam" är det väl som gäller, för oavsett om man läser en blogg för att den är bra eller för att man retar sig på den så ser man ju som läsare ändå reklamen. Men ändå, vill man som företag beblanda sig med t.ex. mytomaner? "Jag kan allt om sminkning, kan jag få marknadsföra er senaste mascara??" och så skickas ett lass exklusiva mascara till tjejen/killen i fråga, som sen visar sig inte kunna mer än medel-Svensson om make up, vilket gör att konsumenterna inte alls ser varför man ska lägga pengar på Sensai istället för L'Oréal. Och jag skulle nog se Sensai som ganska oseriösa, som inte ens skaffar "ansikten utåt" som vet vad de pysslar med och kan visa upp grejerna på ett proffsigt sätt! (Det ska tilläggas att JAG inte kan ett skit om make up, jag fick googla hur "mascara" stavas, så jag kan inte svära på att det inte finns eventuella fakta-fel här...! :) ). Men ni fattar nog hur jag menar... Vad (vem!) vill man som företag bli förknippad med och vad (vem!) ställer snarare mest till det för varumärket?

Men får man mig att sitta och läsa en 17-årings blogg i närmare 3 timmar så skriver man i alla fall ganska bra! :) Och efter att ha läst om denna 165 cm/43 kg's-tös i som sagt då närmare 3 timmar så gjorde vi det enda rätta: Gick ner och köpte kebab :) Fast jag orkade bara att äta halva.

Imorrn ska jag upp i ottan och lugga benen. Skönt nu när det är sommar :) Sen är det Hundia. Per-Arne från arbetsförmedlingen kommer på besök och jag är allt lite nervös. Vad kan han tänkas hitta på...? Säkerligen vill han öka mina timmar men så var det det här med att vara assistent på kantarellsök-kurser och sånt... Och på kvällar och helger. Visst, vi kan ha butiken öppen mera, men vi är ganska överens om att det inte finns kundunderlag för det ännu. Har ju sökt jobb till sommaren, tänk om de kunde höra av sig, så man i alla fall vet nåt...! Men man får väl gå till mötet och sen åka hem och gråta om nu det skulle behövas :) Vem försöker jag lura....??

1 kommentar:

  1. men va fan..gör ni nånsin mat hemma eller??? ni äter ju alltid ute;-)

    SvaraRadera