Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

fredag 13 maj 2011

Strul med Blogger, sålt märgben, regnbåge och penicillin

Nåt här hänt med Blogger...!! Mina senaste inlägg har försvunnit, men förhoppningsvis kommer de tillbaka snart igen. Jag gillade ju gårdagens, om rabiata "barn" och föräldrar som gnäller på sjukvården. Jag fullkomligt älskar att vara smartare än de som tror de vet bäst :)

Hur som helst... Idag började dagen med lite smärta. Vaxade benen på Harmoni. Och man kan ju säga att det känns, speciellt när hon går igång med pincetten..!! Men vad gör man inte...

Sen var det jobb på Hundia. Och idag hade jag min första kund! Sålde två märgben, det ni!! :) På tisdag har jag bestämt mig för att avancera och sälja tre stycken... Helst ett grisöra också! :)

Sista halvtimmen kom Fredrik och sällskapade. När jag/vi stängt så handlade vi lite på Netto, åt på Mc Donald's och åkte sen hem.

Det har varit lite konstigt väder hela dagen, sol, men sett grått ut runt omkring, några regnstänk har kommit men det har inte blivit mer. Men ikväll tog jag denna bilden:

Annars en helt vanlig fredagkväll. Ett par glas vin, "Så ska det låta" ("Fields of gold" är en av de bättre låtar som gjorts faktiskt!), jävlas med nån på Facebook...

Och sen har jag kört första dagen med penicillin idag, mot min infektion. Vilken ni kan läsa mer om i gårdagens inlägg om nu Blogger får ordning på det... Och det är fasen inga dåliga piller att stoppa i sig..!!
Till vänster: Min antibiotika, sen en "vanlig" panodil, och till höger nåt annat jag stoppar i
mig som förhoppningsvis gör nån nytta...

Nähe, om man skulle hitta på nåt annat... Imorrn är det GP-speedway på Ullevi. Fredrik tycker jag börjar bli tjatig men varför åker man inte dit...?? Jag kan svara för mig själv; jag har svårt att hålla ordning på åkare och färger och grejer på tv'n när man ändå har allt serverat, så jag skulle nog bli bra bortdribblad på live-speedway. Men bara för sakens skull liksom... Sen var det nån som sa att det var schlager-final också... Heja Sverige då...

Trevlig helg!

1 kommentar:

  1. Hej Sandra....
    Jaha, ni har grejer att sälja också..
    Måste komma in nåndag till dig.

    Och shoppa lite till vovvarna:=)
    Hoppas du får ordning på din infektion..
    Å, jissen vilken tablett.Jag skulle klökas ihjäl mig..
    Hade nog varit tvungen ta fram stora förskäran, och dela i tre delar..! Glörk..Men bra om det hjälper nu.Kram påre.=) <3

    SvaraRadera