Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

söndag 29 maj 2011

Kaos på stan, GP-speedway, farmor och Hugos

En ganska händelserik dag igår ändå, när den väl började!
Det var lite jippo på stan så jag drog mig ner dit en sväng. Alltid kan man hitta nåt onödigt att handla, har ju lite presentkort som ska nyttjas och så. Men det var visst fler som hade samma idé... Satan i gatan vad folk det var på stan!! Trångt i varenda butik, kö till varenda provhytt. Jag gav upp mitt shopping-projekt ganska snart... Och förr tyckte jag att det var "jobbigt" att vara bland mycket folk, nu är det knappt så det går längre. Börjar få de här riktigt klassiska symptomen som hjärtklappning, svettas som en gris, det känns som luften tar slut etc. Jomen här går det åt rätt håll och jag är på god väg att bli en riktigt normal människa... För att inte tala om farbror neurolog som anser att jag ska ha mycket folk omkring mig för det mår jag bara bra av... Som sagt, vad är det alla andra ser som jag totalt missar???
Hur som helst, jag flydde in till Fredrik, där är det sällan tjockt med folk :) Men det var rätt bra rusning där också igår. Jag gav upp och gick hem. Somnade som en sten i soffan.

Efter några timmar var jag på väg ner till stan igen, Fredrik satt på Hugos och hade After work :) Vi gick till Chill Out och åt middag. Sen gick vi hem och drack grogg och tittade på GP-speedway. Tanken var att jag skulle zappa lite och se Champions league-finalen samtidigt. Men speedway'en var ju så spännande och ville man veta hur det gick i matchen så haglade kommentarerna på Facebook och Twitter :) Och i Prag lekte Greg Hancock speedway... En enstaka poäng tappade han, men det kan man leva med :) Så nu leder Pirat-föraren GP-serien, lite stolt är man allt :)
Greg Hancock
Tack Joanna Halvardsson för lånet av bilden!!

Sen fick jag rapporter från Ekenäs om att Iza ganska säkert är dräktig! :) Så om drygt 30 dagar blir Elliot pappa för andra gången! ♥ Stolt Pirat och stolt matte, jag hade en bra kväll igår! :)

Efter speedway och dusch så var det stan igen. Mats LideborgHugos. Sen så var det en privat tillställning på övervåningen och där spelade PM's så det blev några ord med dem pojkarna också. Skoj, det var längesen nu! Och det blir till att se fram emot några sommarkvällar på Sjöbris i år också! (Sen kanske man kan hoppas på lite konkurrens från Hugos..?? ;) ) :)
Denna gång slapp vi svensexa på Hugos men nu var ju bröllopsfesten förlagd dit istället. Men det var betydligt lugnare än senast! :)
Min stilige nyklippta sambo!
En av Stena Line-färjorna med aningens tveksamma strumpor... :D
 Kvällens trubadur som inte behagade sitta still, därav
den suddiga skärpan
:)
 Klicka på bilden för att komma till Mats Lideborgs hemsida!

En macka på "Med eller Utan" och sen krypa ner i sängen, lite småtrötter :)

Idag är Fredrik förkyld men vi ska ner och handla bara jag skrivit klart här. Bloggandet går alltid först! :) Ikväll blir det Matverkstan med familjen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar