Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

fredag 27 maj 2011

En dag på jobbet, fredagkväll och Facebook-citat

Var väl en tjusig reklamskylt jag ritade upp i butiken?? :) Och fy fasen vad bökigt det är att skriva på whiteboard-tavla...!! För det första har man ingen handstil att tala om längre överhuvudtaget, det har datormaskinerna sett till, och sen ska det bli rakt och allt vad det är. Men det sket jag i...! :) Och det gjorde nog detsamma, det var ju ingen direkt rusning hos mig... Satt på en stol, åt en muffins, läste bok, virkade filt. Klappade igen och åkte hem :)

Fredrik hade hittat en kasse med gamla skolböcker, det var riktigt intressant att ta del av hans tankar och åsikter som 7-8-åring :) Jag ska tvinga honom att fota lite och lägga in i datorn...! :)

Har ätit thai-mat, tittat på "Så ska det låta" och nu "Wallander - Byfånen". En vanlig fredagkväll. Eller jaa, en hela vanlig kväll, oavsett veckodag.

Läste ett citat på Facebook som jag bara måste återge:
"Jag var tidigare starkt emot fri abort, men efter att ha lärt känna dig har jag ändrat mig!"

Nu har jag alltid varit för fri abort, och helst fram till 18 års ålder så att säga, men om man håller sig till de första 40 veckorna; man får vara hur många som helst som anses vara "delaktiga" i ett barns tillverkningsprocess och hela den biten, men i slutänden är det väl den som har homorrojder som får golfbollar att se små ut och den som får flest stygn i underlivet som har sista ordet...? Eller?? Att saken ens kommer upp till diskussion, tycker jag är väldigt forntid. Skulle någon NÅGONSIN ens få för sig att tvinga en karl att gå upp 30 kg i vikt och sen klämma ut en bebiskropp genom en öppning som i bästa fall får uppleva ....hmm, vad kan en "normal" omkrets vara..??....säg 17 cm då, vi låtsats att det är julafton, skulle det inträffa?? (Nu står det "omkrets på penis" i mitt google-fönster, ska nog sudda det...) Näe, varför ska då en tjej genomlida det??
MEN nu skulle detta inte vara en diskussion om det, men jag tyckte hur som helst att citatet var bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar