Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

torsdag 26 maj 2011

Morgonpromenad, jobb och urballad mage

Vaknade tidigt i morse. Morgon-solen strålar rakt in på mig så det går inte att sova! Skulle kunna dra ner persiennerna, men orka då... Bättre att komma upp lite skapligt :) Gick upp men blev förbaskat rastlös så jag gick ut och gick en sväng. Vädret var ju fint och allt!
Så jag gick längs Vätternpromenaden, tittade lite på brobygget, hittade ett betongfundament att sitta på. Hade det riktigt skönt i solen!
Mor och bebis Anka :)

När Fredrik meddelade att han vaknat till liv så gick jag hemåt. Men han hade bråttom till jobbet så jag fick sitta ensam i alla fall! :)
Så ringde Pirre och undrade om jag kunde komma och öppna Hundia åt henne, hon hade åkt ifrån sina nycklar och väntade på post-paket, så då åkte jag dit och låste upp. Passade på att pussa lite på Buffa-valpen också, gud så söt hon är!!!
När jag kom hem så gick jag ner till stan och köpte en macka, var hungrig innan jobbet. Sen var det Hundia från 14-19. Hade i alla fall en kund som kom in med två hundar och pratade lite, trevligt! :)

Ikväll har vi bara tagit det lugnt, har ätit middag och magen protesterade vilt så nu har jag lätt magknip och skavsår i arslet. Och vad säger min älsklig då.... "Vad sägs om lite glass??". Känns som mina äventyr på WC inte är slut för idag...
Vilket skitprat det blev nu då...!!

Ska försöka sova snart för imorrn är det Hundia igen. Chefen är på lite äventyr så jag får visst härja fritt därnere, ska köra en liten helg-drive med hundgodis - "Ta 3, betala för 2!" - har jag bestämt mig för! Märgben, tuggpinnar, vomburgare, grisöron och så en grogg, sen är helgen räddad! :) Så ska vi hoppas på i alla fall....två kunder imorrn...? :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar