Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

lördag 7 maj 2011

Dag 25 - Det här får mig att må bättre. Färre spinningpass och bättre träning på sommaren

Psykiskt eller fysiskt eller bara sådär i största allmänhet..??

Keppra, Voxra och Atarax gör antagligen sitt. Likaså min läkare på psyk och min psykolog på VuxHab.
Mina vänner såklart. De som finns i vått och torrt och lyssnar på mina konstigheter.
Träning mår både jag och kroppen bättre av, det är bara att konstatera.
Sommar och sol=värme!!
Djuren såklart! *Ser Hedwig som studsar i fönstret bland blomkrukor, gardiner och ljusstakar och försöker fånga en fluga*....oftast i alla fall :) 
Bryta vardagen emellanåt är skönt. (Åland imorrn! :) )
Musik rullar hela tiden. Oftast rogivande samtidigt som det kan sätta ord på många känslor och tankar som jag inte kan sätta ord på själv.
Det är (nästan) alltid trevligt att ha ett jobb att gå till. Hönsgården var väl lite väl extremt, men annars så! Eller jobb, en meningsfull sysselsättning kan räcka. Alltså INTE klippa gräs i nån rondell för Samhalls räkning...
Alkohol kan få mig att må bättre för att jag inte tänker så pass då. Lite samma funktion som knarket jag skrev om i början.

Jag fick ju ihop en liten lista så "egentligen" borde jag ha ett ganska harmoniskt liv. Men näe...


Kom precis hem från spinningen. Vi börjar bli så få på passen att de ska plocka bort pass. Inget bra alls, har ju varit suveränt att kunna välja när man vill gå! Kan man inte måndagen så kanske man kan tisdagen. Och man kan även köra många pass. När jag höll på som mest tror jag att jag körde måndag, tisdag, fredag och lördag. Det var tider det! :) Nu blir det antagligen bara måndag och lördag, i den mån man har tid. Bara direkt går två måndagar bort :( Men visst, det är säkerligen inget kul som instruktör och ha 2-3 deltagare framför sig heller! Många skyller på vädret men min egen teori är att nyårslöftes-hysterin börjar släppa nu. Folk börjar inse att det inte bara är att sluta äta chips på vardagar och gå till gymmet två gånger i veckan så rasar man 25 kg och då är det ju inte så kul längre... Och när folk flyr gymmet så har jag min högsäsong där :) SÅ skönt när det knappt är nåt folk alls, man kommer ut efteråt och bara går och lägger sig i solen nånstans! Annat i vintras när man fick plocka på sig en massa kläder, sätta sig i en iskall och igensnöad bil, ta på sig träningskläder som hunnit bli iskalla, ställa sig i kö till ett löpband, duscha, reta sig på alla hysteriska ungar med slappa morsor, på med kläderna igen, ut i kylan, in i bilen, hem och bara vilja gräva ner sig nånstans. Det absolut värsta jag varit med om var när vattnet i vattenflaskan så när som frös medan jag gick från sporthallen till parkeringen, och det är fasen ingen lång sträcka!!
Näe allt blir mycket bättre på sommaren!

Nu ska jag snart med Anna på fotboll, se om vi kan titta på matchen i lugn och ro eller om det blir panik-färd in till förlossningen :D Ska väl hoppas på det första...

Ikväll vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på, men det märks väl!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar