Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

torsdag 5 maj 2011

Träning, för stora jeans, shopping och teori-kurs på Hundia

Tog lite sovmorgon idag, tror klockan var 11.30 när jag slutligen släpade mig upp. Trötter idag :) Satt i valet och kvalet om jag skulle åka och träna och faktiskt så vann sunda förnuftet över latheten :) Har ju inte varit på gymmet sen januari tror jag så det var verkligen dags nu...! Gav mig på löpbandet och det blev faktiskt 3 km, det trodde jag knappt! Fast jag hade bra sällskap av tv'n; "Historien om NASA" gick mitt framför ögonen på mig, blev så inne i det att jag inte riktigt kände hur trött jag blev :) Det handlade om USA's och Sovets rymdkapplöpning, MYCKET intressant!!...tycker i alla fall jag :)
Sen blev det att lyfta lite skrot och jag hade inte tappat alltför mycket i styrka faktiskt. Sen toppade jag inte, vill ju helst kunna röra mig imorrn... :)

När jag kom hem fick jag för mig att gå ner på stan en sväng. Bytte mysbyxor mot jeans. Och jag vette fan, antingen får jag sluta träna, annars får jag köpa nya byxor för jag fick ju binda åt dem jävlarimig för att de skulle sitta uppe och det var inte vidare snyggt...
Köpte de där byxorna för ganska exakt två år sen och det är 38 i dem. Jag är inte "smal" på nåt sätt nu, det finns allt handtag och daller (men jag jobbar på't! :) ), men hur groteskt stor var jag då egentligen när byxorna passade???? Tror inte jag vill veta...

Hur som helst, ner till stan kom jag. Actic hade nåt medlemserbjudande på Intersport, shorts och t-shirt himla billigt så det blev det :) Jag som bestämt mig för att bojkotta Intersport efter att jag fått reda på hur de behandlar praktikanter, men jag lyckas visst inte vidare bra :) Och sen blev det även lite badkläder på Lindex så nu kan jag gå på stranden i sommar också :)

Sen var det dags att åka till Hundia. Satte upp lite skyltar och sånt och så hade Pirre teorikurs. Himla intressant faktiskt!! Jag tejpade ihop några påsar med leversnittar och sen fick jag åka hem :) Imorrn tar ni väl med era husdjur så ses vi??

Blev Mc Donald's på hemvägen så det var väl tur att det blev lite träning tidigare på dagen :) Nu är det tv och sen läggdags.

Tre troll...! :D

1 kommentar:

  1. Haha..javisst det är ett dilemma med byxor..JAG VET!! Jag har också jeans i stl 38 o dom är förstora vilket jag inte riktigt fattar för jag är ju inte smal..Dom som är pinsmala vad fan har dom på sig egentligen..

    Ha en bra dag på Hundia!

    Bra att du börjat träna. Duktig du är! Nu är det bara att köra:-)

    SvaraRadera