Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

måndag 21 mars 2011

Dag 11 - Dagens klädsel. Mera OnePiece, och parkering i Solna?

Jaa den är enastående...! Träningsbyxor och en gammal urtvättad "Gothia cup"-tshirt från 1998. Det gäller ju att leva på gamla meriter :) Bild kommer inte...! Inte just nu i alla fall.

På tal om klädsel så lyckades jag vinna en rabattkod när OnePiece firade 200.000 medlemmar på Facebook. Fast "tyvärr" så var koden "bara" på 25%, vilket innebär att slutsumman ändå hamnar på ca 975:- med frakt och så. Tusen spänn för en sparkdräkt...!! Och sen har OnePiece fortfarande en bit kvar när det gäller det här med att marknadsföra sig. Senast de delade ut rabattkoder så skrev de bara ut ett gäng koder på Facebook-sidan, vilket slutade med att både den sidan och hemsidan ballade ur helt. Denna gång fick man skicka namn och mailadress till dem så skulle de lotta och maila ut koder. Men då har de förstås inte tänkt på att plaggen försvinner i en hisnande fart, så oavsett vilken man kollade på så finns de kvar i XXS och XXXL ungefär. Och då betala nästan 1000:- och sen ändå inte få den man vill ha, det känns lite sådär. Sparar den tusenlappen till Gran Canaria i höst istället :) Eller vart vi nu hamnar denna gång...
Men men, det är ju tanken som räknas i alla fall, de hade ju inte behövt ge ut några koder alls...!

Somnade rätt gott igår. Blev ett sånt 12 timmars-sömnpass igen. Jag är rätt trött av mig jag. Vår-depression...? Mådde lite tjuvtjockt fortfarande när jag vaknade, men nu gjorde dessutom magen rätt ont så förhoppningsvis fick jag förklaringen där.

Sitter och försöker hitta bra parkeringsplatser i närheten av Råsunda stadion. Är bara en vecka kvar tills vi ska upp dit och se EM-kvalet mellan Sverige och Moldavien. Är ju inte så bevandrad i Stockholms stad, och ingen annanstans heller för den delen, som ni kanske vet, så nu får TomTom jobba :) Förhoppningsvis så finns det parkeringshus även i Solna men så kollar jag runt lite och ser folk som rekommenderar bl.a. Mc Donald's-parkeringar i närheten. Låter både billigare och mer mättande än ett parkeringshus :) Men sen ska man ju ta sig mellan ställena också så det får inte ligga för långt bort. Det kan se nära ut på kartan men sen kanske det ligger 2 motorvägar, 5 järnvägsspår och ett flygfält emellan, vilket inte alltid framgår av eniro-kartorna. Om eniro räknar ut att det är 3 km med bil så kan det lika gärna vara 700 meter som 5 km när man ska gå, lite beroende på hur bra gångvägar det är. Kan ju hoppas vi slipper snöstorm i alla fall...!

Och på tal om snöstorm, om man skulle ta och gå ut och se hur min lilla bil mår. Om snön smält undan så pass att det går att flytta kärran.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar