Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

måndag 28 mars 2011

Vad det kunde gått åt helvete...!!

Är nog lite skärrad för tillfället. Inte för att skallen brukar hålla ihop men nu är det nåt extremt!

Jag har varit hos Marie; löst världsproblem, fikat, fått hundens klor klippta. Sen skulle hon laga mat och jag och jycken åkte hemåt. Lämnade av Elliot hos farsgubben, pratade en stund och sen åkte jag hem. Hittade en parkeringsplats direkt. (Så här efteråt kommer jag att tänka på allt som kunde tagit längre tid så att det dröjt längre innan jag kommit hem...). Kom innanför dörren, tyckte jag kände hur det luktade bränt. Eller bränt, snarare brand. Jag gick in i vardagsrummet och kollade dator, tv, akvarium, lampor. Kollade sovrummet och datorerna i lilla rummet. Men tyckte bara det var i hallen som det luktade. Gick vidare ut i köket, går förbi spisen och känner att det är väldigt varmt där. Så ser jag ett mjölkpaket som ligger på en platta och pyr och glöder. Även en tom kastrull står på plattan. Och platt-fan är på, på högsta läget!! Blev sådär dumt ställd, vad gör man liksom... Men kom rätt snart till sans igen och flyttade på allt och stängde av plattan. Arg som ett bi ringde jag till Fredrik, det var ju givetvis hans fel, han hade ju använt spisen igår kväll *hmmmm*... Självklart var han helt oskyldig, det var, MÅSTE ha varit, katterna som varit framme och kommit emot vredet på nåt sätt. Men fy fan, hade jag kommit hem 10 minuter senare så hade lägenheten brunnit ordentligt... Kommer nog dröja innan brandlukten i näsan släpper. Har fönstren öppna här så jag snart fryser ihjäl!
Så nu fick jag nåt att tänka på i natt också. "Tänk om..."... När andra säger så så är jag expert på att säga "Japp, tänk om, men nu blev det inte så!!", men det är förstås STOR skillnad när man själv är involverad. Till och med Hedwig kommer få en extra puss ikväll ♥
Usch och fy... Och imorrn ska de vara ensamma hela dagen när vi är i Stockholm. Kan man koppla ur spisen på nåt sätt?? För det finns inga barnspärrar eller liknande. Jävla neandertalar-spis!!

Dagens tema var visst "Min bästa födelsedag" eller nåt liknande, men det får bli senare, orkar inte tänka på det nu. Höll för fasen på att få fira min 27:de födelsedag hemlös, med två katter mindre och inte en ägodel kvar :(
*ryser*

3 kommentarer:

  1. Huh! Sicken röta du hade!
    Man inser att man är ganska liten när sånt händer.... :(

    SvaraRadera
  2. Om ni har barnlås på spisen så är det nog dags att börja använda det....

    SvaraRadera
  3. Skrev ju att det inte finns nåt barnlås...!

    SvaraRadera