Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

söndag 20 mars 2011

"Gitarrskola" och en söndag framför tv'n/radion

Gomorron Sverige...!

Fredrik beskrev vår lördagkväll så bra i sin blogg men tyvärr så har han ingen "dela"-funktion (amatör...!) så jag får klippa och klistra lite:

Gitarrskola

Såhär på senkvällen så kom gitarren fram. Jag fick en gitarr och två gitarrböcker i julklapp av min kära sambo. Jag kan inte säga att jag har lärt mig så mycket men jag försöker så smått när jag är ensam hemma. :) Än så länge är det sambon som är stjärna på gitarr här hemma.


Min hand ser lite kul ut där, men jag försökte visa Fredrik skillnaden på barré och "vanligt" ackord. Tror inte jag lyckades... :) Och så drack vi vin och åt skagen-toast. Fredrik gjorde egen röra och jädrar vad gott det var!! Synd att vi åt upp allt igår, börjar bli sugen på frukost nu...

Annars så har jag ockuperat tv'n idag. Först är det SM-final i bandy mellan Sandviken och Bollnäs. Vette fan vem som är favorit där. Bollnäs tror jag, de har väl inte alltför många SM-guld..? SAIK är ju i final nästan varenda år. Och sen kom Johan, sjukgymnasten som lagade min rygg i somras, från Bollnäs, ännu en anledning till att hålla en tumme för dem! :) Fast SAIK har ju två "gamla" Motala-grabbar i spelar-uppsättningen... Jaja, nåt lag kommer ju vinna i alla fall, och det är INTE IFK Motala... :)

Sen hinner inte den matchen mer än sluta, om ens det, förrän Luleå och Djurgårn spelar sjunde kvartsfinalen. Då hoppas man på DIF's fjärde raka seger...! Jag tror att DIF kan ha ett psykologiskt övertag där, Luleå tappade ändå en 3-0-ledning i matcher. Sen kan gärna Skellefteå få vinna över Linköping, annars kommer jag få ett helsike den närmaste tiden, det är inte lätt att vara Djurgårdare när DIF och LHC ska mötas i ett antal semifinaler... :) Men det gick ju i och för sig bra förra året :) Men tycker fortfarande att det hade varit lite spännande med AIK i semifinal. Eller varför inte Färjestad...? Nästan att man kunde tagit sig till Löfbergs Lila arena och sett FBK förnedras inför hemma-publik :) Nu får man hoppas att det blir östgöta-förnedring i Cloetta center istället...!
Fast jag ser nu att DIF-matchen inte sänds i "skogs-tv" så aningen får man lite snabbt försöka ragga upp nån som sitter inne med Canal+, annars köpa matchen via DIF eller lyssna på radio. Lutar åt det sistnämnda...

Så länge blir det repris på "Körslaget"! Är det förresten inte egentligen lite fusk att Gabriel Forss får vara med som körledare..?? Han jobbar ju för fasen professionellt med det där!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar