Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

torsdag 31 mars 2011

Sune 2 år, manligt vs kvinnligt, gröna fingrar?, Ipren-mannen och gräsänka


Idag fyller "lilleman" hela två år, vart tar tiden vägen?? Har inga bebis-djur längre, även om de är bebisar alltihopa... :) Sune är hur som helst en livsnjutare av stora mått mätt. Det finns inga världsproblem för honom! Mat, vatten, en filt att ligga på och lite kli på huvudet ibland, det är allt pojken kräver :)
På tal om djuren så fick just rapporter från Valla, där pappa varit med Oliver igen. Kraftig inflammation i munnen. Lilla gubben, kan han inte få bli av med det där nu??? :( Så det blir en penicillinkur igen då. Tur att djuren är försäkrade...

Igår när jag var ute så var det så mycket vår i luften att jag funderade på om inte premiär-löparturen skulle komma idag. Men våren kom visst av sig IGEN, idag är det snöblandat regn som gäller. Marken hinner inte mer än torka upp så blir det kladdigt igen :(
Jag fick hitta på nåt annat istället!
Tog lång sovmorgon, låg och glodde på tv. I "Efter 10 med Malou" eller vad det heter så diskuterade Mark Levengood, Henrik Johnsson, Ernst Kirchsteiger och Magnus Samuelsson manligt vs. kvinnligt. Det blev rentav lite gulligt :) Det diskuterades vänskap, hur killar är med vänner och hur tjejer är med vänner. Tjejer kommer inte ifrån att ständigt lägga en viss prestige i allt, även om det handlar om nära vänskap så får man ändå inte visa sig alltför svag plus sen lite "Hur det än är så ÄR jag faktiskt LITE bättre än vad du är...". Fy vad hemskt!! Betydligt gulligare var det när Mark sa till Henrik (de var visst ganska nära vänner sen tidigare), och tänk nu detta på riktigt mumin-mål: "Om jaak kommer på en saak som jaak veet Henrik skulle tycka var rååligt, så ringer jaak Henrik för att berät-ta men så får jaak inte taag i Henrik, då är saaken plötslitt inte liika råålig längre!". Det är väl vänskap det?? :D Vår gode Magnus lagar en del mat hemma och tycker att sex är viktigt i ett förhållande, det var väl ungefär så mycket som han fick komma till tals :) Vi östgötar pratar bara när vi har nåt vettigt att säga vi!!

När jag väl kommit ur sängen och Fredrik gått till jobbet så kom jag på att våra krukväxter såg förjävliga ut, vissna och dana, så jag försökte fixa till dem genom att "beskära" dem lite, klippa bort det vissna. Vet inte om det blev så jävla bra men det är väl tanken som räknas! :)

Sen blev jag sugen på att spela lite gitarr. Testade gehöret lite genom att försöka plocka ut ackord till låtar. Har aldrig haft nåt vidare gehör och det var inget som hade förändrats :) Men jag kan väl det grundläggande hjälpligt i alla fall. Den som listar ut vad detta är för låt är inte dålig...! :)

Annars har jag inte gjort nåt, legat i soffan och glott på tv. Just det, min efterlängtade sparkdräkt/OnePiece kom ju med posten igår så nu är vi oskiljaktiga :):
Sexig som få, eller hur... :D Gudomligt skön i alla fall!! (Sparkdräkten alltså, inte jag...). Kanske inget man går med till Harry's, men där har jag inte varit på nästan 3 år och det går säkert 3 år igen innan jag går dit igen, så spela roll :) När jag tittar på bilden så kommer jag att tänka på Ipren-mannen...

Ikväll är jag lite gräsänka! Fredrik skulle till Linköping på nåt med jobbet. Ska hämta dem ikväll sen, hoppas inte företaget varit alltför generösa med dricka till maten... :)

Jag har kommit efter lite med mina "45 dagar", men jag tar väl upp det igen nån gång när jag känner för det. Nu har det ju funnits så mycket annat att skriva om!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar