Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

torsdag 10 mars 2011

Paus i hockeyn

Paus i hockeyn. 1-1. Inte förlängning idag också, mitt blodtryck klarar inte av det!! Bättre att DIF avgör under ordinarie matchtid :)

Hittade en sån "45 dagars-lista" i en blogg, alltså 45 olika rubriker som man ska skriva om under 45 dagar. Det kanske kan vara nåt...! En del rubriker var riktigt kniviga! Vi får väl se...

Sen har jag fått rapporter från Skåne-land, en kompis opererades idag och allt har gått bra och hon mår alla tiders. Skönt det!!

Och sen har jag hittat ett hus jag skulle kunna tänka mig att bo i. Jag var där mycket när jag var liten, häftigt att se att man fortfarande känner igen sig, trots att drygt 20 år har gått och det mesta har förändrats. Så är det nån som har drygt 1,6 miljoner att låna ut..??
Näe fasen, det blir aldrig nåt hus här. Men man kan ju drömma att man var normal och kunnat ha såna ambitioner i alla fall :)

Imorrn får jag gå upp skittidigt, ska träffa Joakim kl 8. Kommer säkerligen inte vara lika pigg då som jag var kl 8 idag... Sen upptäckte jag att mitt frikort löpte ut igår så nu får man betala för festligheterna också.

Nu fortsätter hockeyn!

1 kommentar:

  1. svar: Jätte kul att du ville vara med i dagens blogg en vinnare är nu uttagen så går in och kolla om det är du, om det inte är det så passa på att anmäla dig till morgondagens tävling och ha en chans till:)
    kram

    SvaraRadera