Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

fredag 18 mars 2011

Dag 8 - Min dag. Inskottad av snöplogen.

Jamen den var ju annorlunda mot vad bloggar brukar handla om... :)
Hur som helst så har dagen ändå varit lite äventyrlig! Igår kväll satte det igång att snöa. Tjoho... Och det snöade och snöade och snöade. Blev fast med lite läsning på datorn så jag kom inte i säng förrän 3 och då började ju "Arkiv X" som jag var tvungen att se :) Men sen somnade jag rätt gott...
Vaknade som vanligt av att Hedwig stökade runt och försökte ha ner tavlor och bita i ögonfransarna och allt vad hon pysslade med. Hon vet hur man gör sig populär... Efter mycket om och men gick jag i alla fall upp. Läste på nätet om "snö-kaos", undrar just när svenskarna ska vänja sig vid att det faktiskt kommer snö på vintern. Så gick jag och duschade, Fredrik fick för sig att ta en promenix och jag skulle ju åka och besöka en arbetsplats. Kommer ut och ser hur bilen står i ungefär 50 cm snö, och är täckt med 20 cm snö. Jag ryser av bara tanken på blöta fötter... Jag fick försöka klättra in i bilen för att få tag i sopborsten. Det var fasen inte lätt att borsta bort snön, det mesta fick jag ju kasta bort. Förutom det på taket, jag är inte så lång... Sen skulle jag åka iväg. Insåg väl egentligen redan från början att det var ganska lönlöst men man kan ju försöka i alla fall. Och mycket riktigt, jag kom inte över vallarna, bilen bara spann. Till slut kom jag inte åt något håll. Arg som ett jävla bi ringde jag till Per-Arne på Arbetsförmedlingen och upplyste om att jag inte kunde ta mig till arbetsplatsen, för snöplogen hade varit bussig och skottat in mig... För det var vad som hade hänt. Snöplogen hade dragit rakt fram och skovlat upp snön åt sidorna, där det stor bilar parkerade. Det var ju tur att man inte blev tvungen att åka iväg på nåt riktigt viktigt ändå. Och det var ju inte så mycket att göra åt det, jag får besöka stället i nästa vecka istället. Hoppas snön har försvunnit då.

In igen och tjura för att dagens planering blev helt rubbad. Vad gör man nu, liksom?? Som tur var hörde en kompis av sig och satt i bilen och hade långtråkigt, så vi pratade en stund. Då la sig värsta tjurigheten :)

Nu lagar Fredrik mat och jag tittar på tv, följer hockeyn via radio och leker apport med Hedwig. Vilket nöje, springa och jaga en mobilsnodd och släpa den tillbaka till mig, hon tröttnar ALDRIG!!

Det var min dag det...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar