Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

torsdag 17 mars 2011

"Skydda ditt kreditkort online", sovit gott, hockey och 3 år med maken :)

Hade fått ett mail nu på morgonen:

Och för fan, ska man försöka blåsa folk på pengar så kan man väl i alla fall gå in för det ordentligt..?? INTE använda google translate eller andra hjälpmedel. Jag skulle klara av att skriva mer tillförlitliga "hot-mail" och jag kan inte ett dugg om banker, överföringar, säkerhet etc.
Ändå kommer det säkerligen finnas folk som går på detta. Jag tycker inte ens det är nåt att uppmärksamma, kom inte och gå ut i pressen och tyck så jävla synd om er för att ni blev blåsta! Det ska möjligtvis då vara i syfte att visa upp idioterna, för såna lättlurade stollar vill då inte jag ha i närheten av mig. Fasen vet vad som kommer nästa gång...! Ibland kommer något som heter "personligt ansvar" in och detta går under det. Man kan inte idiot-säkra världen, hur skulle det se ut?? Ibland får man faktiskt tänka lite själv också. Eller vi kanske ska ha ett USA-inspirerat samhälle där man kan stämma tillverkaren på tresiffrigt miljonbelopp för att det inte framgick av microvågsugnens instruktionshäfte att den inte lämpar sig för att torka blöta katter i. I alla fall inte om man vill ha ut katten levande.

Jag har visst kommit in i ett riktigt sömn-stim för tillfället. Somnade vid 22 och vaknade 10.20. Känns nästan som jag skulle vara bakfull. och det tror jag inte man blir på apelsinjuice, vilket var det enda jag drack igår kväll. Däremot måste jag nog snart kuta två trappor ner och köpa cola. Nerverna tells me so... Så nu går jag väl mot 3 veckors sömnlöshet igen.

DIF-seger igår, det satt gött!! Kanske att ett litet litet hopp ändå fortfarande lever :) En semifinal-serie mellan DIF och AIK vore väl julafton i alla fall...! :D Se hur Stockholms stad löser det, förutom att kasta ut böteslappar till lagen. Konstruktivt... För fasen, tycker man kan stänga in alla huliganer i en gallerbur på ståplats-läktaren, så kan de få ha ihjäl varandra bäst de vill, utan att nån oskyldig blir inblandad? Sen kan FN göra något liknande tilltag i Mellanöstern... Så kan Skellefteå, som jag tror kommer dra längsta strået mot Linköping, få täppa till truten på Löfbergs lila-maffian.

Jag vet många som skriver om "Dagens uttryck" angående sina barn, allt intressant som kan komma ur 3-4-åringar. Jag tror jag får börja med "Dagens Fredrik". Eller vad säga om "Han skickade just mass-sms till oss båda två!" :D

På tal om Fredrik ja, idag är det hela tre år sen som han sa "till" och det blev vi :) En söt liten historia det där :) Och för ett år sen var jag på Åland med Marie och hade mycket trevligt! "Vi åker snart igen!" sa vi, och jajjemän, om ca en månad bär det av... :) Ska för övrigt till Marie senare idag och fika. Världsproblem ska lösas...! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar