Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

måndag 14 mars 2011

Dag 4 - Mina föräldrar. Samt Twitter och ny arbetsprövningsplats??

Hmm, jag ville ju ha ett lätt tema idag när jag har lite brådis, men det där var ju nästan löjligt...! :)

Där har vi dem!
Jag har ingen aning om vart jag har min skönhet, intelligens, musikalitet och kreativitet ifrån, men de där två påstår att de är orsak till mig i alla fall :) Man ska passa sig för midsommar, nubbe och meterhöga mc-tält på Öland, det har de i alla fall fått lära sig den hårda vägen...! :) Men de duger bra ändå! ♥


Från det ena till det andra, jag börjar upptäcka funktionerna med Twitter. Jag följer bl.a. Räddningstjänsten i Motala/Vadstena så jag får uppdatering i mobilen när de ger sig ut på äventyr. Rätt intressant, som polisradion ungefär! Så man vet vilken väg man inte ska välja när man ska ut och åka, för de jobbar med en trafikolycka t.ex. Nu på morgonen hade det varit automat-larm på Wasagåren, ett äldreboende i Vadstena. Jag har en kompis som jobbar där så jag var ju tvungen att fråga vad de höll på med! Och jodå, nån av de boende skulle visst laga frukost och då hade det blivit rökutveckling (Det är därför jag aldrig lagar frukost...), men det hade snabbt varit under kontroll i alla fall. Men de lär ju ha vaknat till rätt ordentligt...! :)

Nu ska jag packa det sista och sen knalla ner till bussen. Det är väderomslag i luften, hoppas armar och ben hänger ihop när jag kommer upp till Stockholm...

Och på fredag ska jag besöka en eventuell arbetsträningsplats. Jag kan väl inte påstå att jag blev jublande glad när jag fick reda på det, men även om "stan" är helt jävla felknullad och alla vet precis allt om alla och även lite därtill så kan ju just det stället vara trevligt...! Kan ju ta det som lite experiment och sprida lite rykten och klocka hur lång tid det tar innan det kommer tillbaka till mig. Haha, kan ju kanske bli lite skoj ändå, det där...! :)

Jaja, nu ska jag åka båt!
Höres från Östersjön!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar