Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

lördag 5 mars 2011

Munsår i näsan, femårigt "Stjärnskott" och Ålands-minnen

Morrn morrn.
Hur fasen kan man få munsårsblåsor I NÄSAN då??? :-/ Jag hoppas det bara är en konsekvens av senaste tidens ständiga snytande, annars är man ju helt jädra anatomiskt felskapt...!

Igår kväll var vi hos mor och far och åt kasslergryta. Ännu en maträtt som jag inte visste att det var insmugglat raketbränsle i... Men vad gör det, det var ju gott! :) Sen hamnade vi hos Ulla och Åke. Tänk vad man kan hitta bra anledningar att fira! Jag kom på att i dagarna nu var det fem år sen som jag och Ulla upptäckte att man kunde bli något på "Singstar" som ingen annan upptäckt förut, nämligen "Stjärnskott" :D (Detta var vääääldigt nytt då...! :) ). Och det måste ju såklart uppmärksammas! Fast jag körde så det blev coca cola, men det funkar det också :) Kanske blir ett glas vin till tvätten senare sen, så blir den så mycket roligare :) Hur som helst, för de andra blev det Morgan & cola, "Iris' kaffe" (det var det skojigaste jag hört på länge...) och sånt smått och gott. Fredrik kunde gå hem för egen maskin i alla fall :) Fast lite för mycket hade han allt druckit, för när vi kom hem så sa han "Hur fasen kommer det sig att man fortfarande kan se konturerna av dina magrutor, du har ju inte tränat på länge!". Stackars pojken hallucinerade...! Några magrutor har jag då aldrig haft, och definitivt inte i "modern" tid! Men det var ju snällt sagt i alla fall! :)
Sen kände jag att det är hög tid att vi drar iväg till Åland igen allihopa! För vilka minnen som kom upp... Som när Ulla hittar en tvärskit hög kulturberikare modell "farfar" i rökrummet, som varken kunde svenska eller engelska, men det hindrade inte Ulla, här skulle det diskuteras politik! "Men duu juu hävv a palestinasjal då??". "Näe, ajj donnt lajk varelse bibeln eller koranen!". Varför finns det inte fler som denna ljuvliga människa?? ♥ ♥ ♥

Vid midnatt bröt vi upp och åkte hem, jobbardag för Fredrik idag. De hade visst chans att göra riktigt bra ifrån sig idag, så jag håller tummarna!! Tycker det är kul att det flyter på så bra för dem och att höra min sambo säga "Det är fasen riktigt kul att gå till jobbet...!!", det har aldrig jag gjort tidigare under de här åren som vi varit tillsammans, det har snarare varit definitiva motsatsen.

Om man skulle förbereda för en lördag med tvättstuga, DIF-dominans i Timrå och Henrik Sethsson i "Andra chansen" då!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar