Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

torsdag 17 mars 2011

Dag 7 - Dagens "Vill ha". Fika, 3 års-middag och arbetsprövningsplats-besök imorrn

Hmm... Mitt ständiga "vill ha" för tillfället är OnePiece. Ser de inte helt himmelska ut! Dock är inte priset så jädra angenämt... Fast nu börjar det komma upp allt fler konkurrenter så man kan väl hoppas att i alla fall någon kommer ner i godtagbart pris.
Sen så vill jag gärna ha ett gäng gulliga och välmående "barnbarn" igen! Imorgon är Humlan och Elliots bebisar beräknade, det är så spännande! Tänk små Totte-bebisar... ♥ ♥ ♥
Annars är jag nog ganska nöjd för stunden. Ganska tråkigt då jag faktiskt fyller år om ett par veckor, men jag kanske kommer på nåt! En Västindien-kryssning är ju annars alltid välkommet... :)


Annars då...? Jag fick mina cola och blev människa igen :) Sen har jag varit hos Marie och fikat. Mycket skoj har vi, helt klart...! :)
Ikväll så har jag och Fredrik varit på Balkan och ätit 3 års-middag :) Rökt lax med kokt potatis och dillmajonäs. Helt klart ätbart även om jag höll på att få skicka vykort från Thailand eller nåt igen. Hade väl i och för sig inte varit mig emot, men jag föredrar nog i så fall charter framför raketbränsle-mat...

Imorrn ska jag besöka arbetsplatsen som kanske blir min prövningsplats. Marie's min när jag talade om vart det var var ganska intressant :) Det var så jag fick säga "Men du behöver väl inte jubla så högt, jag blir ju lomhörd! Och akta så du inte sträcker dig när du gör så många volter på raken!" ungefär. Eller kanske inte... :) Näe jag vet inte vad jag vill, tror eller hoppas. Men skulle jag säga att det känns helt bra så skulle jag ljuga. Men vi får väl se, behöver ju kanske inte måla hela helvetet på väggen ännu...!

Nu ska jag dricka Baileys, titta på "Debatt", "En idiot på resa" och sen ska jag sova. Hoppas på bra sömn i natt också!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar